top of page

Onze kapsters & stylisten

Maak kennis met de Brielsche Vrouwen

_DSC7404_1_edited.jpg

Irene

"Mijn naam is Irene, ik ben 58 jaar en woon in Abbenbroek. Ik heb twee kinderen en ben trotse oma van een kleinzoon.


Vanaf mijn 14e werkte ik al in een salon en op mijn16e behaalde ik mijn diploma op de Kappersschool. Daarna deed ik veel ervaring op bij Styled By Glenn, waarna ik uiteindelijk de salon overgenomen heb. In 2012 verhuisde we van Spijkenisse naar Brielle en opende Brielsche Vrouwen haar deuren. 
 

Ik heb absoluut hart voor de zaak en mijn beroep is mijn passie. Plezier hebben in wat ik doe maakt dat ik met iedere dag weer gemotiveerd ben om onze klanten er op hun best uit te laten zien en een fijn gevoel te geven."

_DSC7648_2_edited_edited.jpg

Kirsten

"Mijn naam is Kirsten en ik ben 27.

Ik volgde de kappersopleiding allround aan het Zadkine en liep stage bij Brielsche Vrouwen. Dit beviel van beide kanten super en zo kwam het dat ik na het afronden van mijn studie een vast onderdeel van dit geweldige team werd.

 

Inmiddels werk ik alweer 9 jaar in de salon van Irene. Het kappersvak is constant in beweging, en om up-to-date te blijven van de laatste trends, volg ik met veel plezier trainingen en zo kan ik altijd met nieuwe suggesties komen.

 

Van balayages, kleur en highlights, tot het stylen en knippen van lang haar; ik vind alles leuk om te doen. Geen behandeling is hetzelfde en iedere klant heeft andere wensen. Deze variatie maakt kapster zijn zo mooi."

 

Lisa

"Ik ben Lisa. Ik woon in Oostvoorne en ben de trotse moeder van een dochter.


Ik heb de opleiding aan de Nederlandse Kappersakademie te Rotterdam gevolgd en behaalde daarbij aanvullend mijn middenstandsdiploma. Sinds juni 2018 werk ik met veel plezier bij Brielsche Vrouwen.

Door het continue volgen van trainingen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en haarmode die ik vervolgens in de salon met veel enthousiasme toepas.

 

De grote passie voor knippen is voor mij erg belangrijk en ik haal dan ook veel voldoening en energie uit mijn mooie vak."

bottom of page