top of page

Nagelstylist & Beautyspecialist

Maak kennis met de Brielsche Vrouw achter de Beautysalon

_DSC7377_1_edited.jpg

Marian

"Mijn naam is Marian en ik woon in Spijkenisse. Sinds 1974 ben ik getrouwd met mijn man Hans, en in 1989 ging onze grootste wens in vervulling met de geboorte van onze dochter Kathleen.  

In 2012 opende mijn vriendin Irene de kapsalon Brielsche Vrouwen. Zij dacht groter en wilde haar klanten aanvullende mogelijkheden aanbieden onder één dak. In het pand aan de haven in Brielle was een ruimte die uitermate geschikt was voor een nagelstudio. Irene wist dat ik al vele jaren - naast mijn werk als secretaresse - hobbymatig de nagels van mijn vriendinnen deed en veel passie had voor beauty en fashion. Het idee van een 'business in business' werd snel werkelijkheid, en na het behalen van alle benodigde certificaten kon de nagelstudio officieel van start.

 

Daarna heb ik met veel plezier nog een aantal cursussen gevolgd, o.a. bij Anastasia Beverly Hills voor wenkbrauw styliste en bij Lash eXtend voor wimper styliste om zo nog meer behandelingen te kunnen bieden.

 

Een eigen salon is iets wat ik altijd al gewild heb en uiteindelijk werkelijkheid is geworden. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier naar de salon vol met leuke mensen, om daar samen met het team onze klanten te laten stralen!"

bottom of page